Λίγα λόγια..

Για τον Δημήτρη Χαρίσκο πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο όταν του δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του αποστακτήριο στην ειδυλλιακή κοιλάδα του Ξηροποτάμου.

Υποχρεωμένος στην ποιότητα, προμηθεύτηκε αρχικά τον πιο δοκιμασμένο, καινοτόμο αλλά και συγχρόνως οικολογικό εξοπλισμό που ήταν διαθέσιμος στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά. Το επόμενο βήμα για τον Δημήτρη ήταν η αναζήτηση εξαιρετικών πρώτων υλών από κάθε γωνιά της ευλογημένης ελληνικής γης. Με αυτά τα συστατικά στη διάθεση του, την επιτυχημένα πολύχρονη εμπειρία του ,φωτιά στη καρδιά και μια θάλασσα στο μυαλό,σάλπαρε για το ταξίδι .. στην ανάπτυξη νέων αποσταγμάτων. Λεπτότητα χαρακτήρα και απουσία κάθε «παράφωνης» νότας που θα αλλοίωναν γεύση και άρωμα ήταν το λιμάνι προορισμός. Πειραματιζόμενος πάνω σε διάφορες τεχνικές απόσταξης και επεξεργασίας των πρώτων υλών κατάφερε να παντρέψει την παράδοση με την καινοτομία στα τελικά προϊόντα…

Τα ονόματα αυτών επιλέχτηκαν από την περιοχή και παράγονται σε μικρές πάντα παρτίδες έτσι ώστε να υπάρχει η προσωπική επαφή που θα διασφαλίζει πάντα την επίτευξη των υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών που καθόρισε.

Καλό μας ταξίδι.